Brand-ul Diana Caramaci, ce poarta numele designerului, a luat nastere in anul 2017, odata cu castigarea concursului Young Desigers on Stage at Bucharest Fashion Week si se afla intr-o continua ascensiune prin creatiile unice concepute.

Stilul unui Designer este semnatura acestuia, Diana Caramaci incercand astfel sa creeze opere de arta cu fiecare piesa vestimentara conceputa. Acestea sunt lucruri unice, usor extravagante care doresc sa scoata in evidenta silueta si trasaturile fiecarei femei. Avand in vedere acest lucru, creatiile se adreseaza unor femei puternice si increzatoare.

Materialele folosite pentru a crea piesele Diana Caramaci sunt materiale naturale fluide, fiecare capatand un plus de valoare prin croiul oferit. De la matase, broderie, tafta, brocarturi, o tinuta trebuie sa reprezinte, sa reflecte stilul fiecarei femei si sa o puna in valoare .


Creatiile Diana Caramaci sunt prezente pe podiumuri atat nationale, cat si internationale, precum Vienna Fashion Week, Oman Fashion Week, Festivalul IO din Chisinau, Bucharest Fashion Week, Timisoara Fashion Week, Feeric Fashion Week, din dorinta de a accesa un public cat mai larg.