Plata & Livrare

Metode de plata

– Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard);
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, astfel DIANA CARAMACI nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

– Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

– Numerar la livrare;

Pentru produsele personalizate sau realizate pe comanda, pe masurile dvs., platite cu numerar la livrare, se va percepe un avans de 30% din valoarea produsului, suma ce va fi achitata in momentul plasarii comenzii prin transfer bancar.
Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sunt urmatoarele:

Numele firmei: Atelier Diana Caramaci SRL-D
Nr.Reg.Com: J40/9978/2017
C.U.I/C.I.F: 37811540
Sediul: Str. Turbinei 13
Judet: Bucuresti, Sector 2
Contul: RO 69 RNCB 0281 1558 7531 0001
Banca: BCR

Conditii de livrare

Produsele noastre sunt livrate prin mijloace cu care DIANA CARAMACI are contract sau prin mijloace proprii. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare
Livrarea pe teritoriul Romaniei este gratuita.

Produsele se pot livra si la nivel international. Pentru tarife de livrare la nivel international va rugam sa ne contactati pe e-mail la office@dianacaramaci.ro. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client. Pentru Tarile EU nu se percep taxe vamale.

Termenul de livrare

Termenul de livrare este aproximativ 10-12 zile lucratoare, acesta poate diferi in functie de numarul comenzilor concomitente. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii. Confirmarea comenzii in cazul platii cu cardul sau prin transfer bancar, se produce in momentul procesarii platii si confirmarii ca plata a fost inregistrata in contul Atelier Diana Caramaci SRL-D.

Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, si sa livreze la sediu in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, daca acesta nu a fost realizat pe comanda personalizata si pe dimensiunile clientului.
Produsele realizate prin comanda personalizata sau create pe masura nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate din Showroom-ul Diana Caramaci, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

• Returul se anunta prin e-mail si produsul se livreaza la sediu impreuna cu documentul de retur primit prin e-mail in primele 14 zile de la primirea comenzii, incepand cu ziua in care a fost primita comanda. Pentru a primi documentul de retur, va rugam sa ne contactati la office@dianacaramaci.ro
• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si documentul de retur.
• Pentru retur, va rugam sa ne contactati prin e-mail, pentru a primi documentele necesare, in care trebuie sa completati dumneavoastra datele pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul).
• Pentru retur va rugam sa contactati dvs serviciul de curierat ales si sa livrati produsul de retur la sediul nostru. Transportul de retur este suportat de client si nu va fi returnat odata cu returnarea platii pentru produsul returnat.

Banii inapoi in maxim 48 de ore in caz de retur.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.dianacaramaci.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 48 de ore de la data validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate. Validarea returului este procesata in momentul in care produsul returnat a fost verificat si confirmat ca se prezinta in starea originala. Acesta poate fi validat in maxim 48 ore de la data primirii produsului returnat.