Introducere

Următorii termeni si conditii (continutul acestei pagini) se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele accesează, navighează, indexează sau folosește în orice fel pagina dianacaramaci.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamnă acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.
Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina

Disponibilitatea produselor

Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site, dar pot fi disponibile pe comanda. Va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre comanda aferenta. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

Produsele sunt confectionate conform tabelului de masuri afisat in sectiunea “Ghid de marimi”. Toate modificarile solicitate pentru confectionarea produsului referitor la dimensiuni ce nu se regasesc conform marimilor din tabel, se catalogheaza ca fiind confectionare pe comanda, si astfel produsul nu are posibilitatea de returnare.

Metode de plata

– Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizata total prin partenerul nostru, recunoscut pentru exigenta acestuia privind securitatea solutiilor de plata oferite. Astfel plata se face pe o pagina redirectionata si securizata de partener. Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, astfel DIANA CARAMACI nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastra bancare.

– Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

– Numerar la livrare; Pentru produsele personalizate sau realizate pe comanda, pe masurile dvs., platite cu numerar la livrare, se va percepe un avans de 30% din valoarea produsului, suma ce va fi achitata in momentul plasarii comenzii prin transfer bancar.
Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sunt urmatoarele:

Numele firmei: Atelier Diana Caramaci SRL-D
Nr.Reg.Com: J40/9978/2017
C.U.I/C.I.F: 37811540
Sediul: Str. Turbinei 13
Judet: Bucuresti, Sector 2
Contul: RO 69 RNCB 0281 1558 7531 0001
Banca: BCR

Conditii de livrare

Produsele noastre sunt livrate prin mijloace cu care DIANA CARAMACI are contract sau prin mijloace proprii. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare
Livrarea pe teritoriul Romaniei este gratuita..

Produsele se pot livra si la nivel international. Costurile de livrare se vor regasi in totalul de plata, dupa introducerea destinatiei de livrare. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client. Pentru Tarile EU nu se percep taxe vamale.

Termenul de livrare

Termenul de livrare este aproximativ 10 zile lucratoare, acesta poate diferi in functie de numarul comenzilor concomitente. Termenul de livrare incepe din ziua urmatoare a confirmarii comenzii. Confirmarea comenzii in cazul platii cu cardul sau prin transfer bancar, se produce in momentul procesarii platii si confirmarii ca plata a fost inregistrata in contul Atelier Diana Caramaci SRL-D.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si include TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri sau sunt fluctuatii de schimb valutar majore. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, si sa livreze la sediu in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, daca acesta nu a fost realizat pe comanda personalizata si pe dimensiunile clientului.
Produsele realizate prin comanda personalizata sau create pe masura nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate din Showroom-ul Diana Caramaci, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare

• Returul se anunta prin e-mail si produsul se livreaza la sediu impreuna cu documentul de retur primit prin e-mail in primele 14 zile de la primirea comenzii, incepand cu ziua in care a fost primita comanda. Pentru a primi documentul de retur, va rugam sa ne contactati la office@dianacaramaci.ro
• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si documentul de retur.
• Pentru retur, va rugam sa ne contactati prin e-mail, pentru a primi documentele necesare, in care trebuie sa completati dumneavoastra datele pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul).
• Pentru retur va rugam sa contactati dvs serviciul de curierat ales si sa livrati produsul de retur la sediul nostru. Transportul de retur este suportat de client si nu va fi returnat odata cu returnarea platii pentru produsul returnat.

Banii inapoi in maxim 24 de ore in caz de retur.

O data ajuns la noi coletul cu produsele returnate, www.dianacaramaci.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 24 de ore de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.

INFORMATII IMPORTANTE
Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.
Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de dianacaramaci.ro.
Dorim notificarea oricarei neclaritati sau neconformitati ale produselor.
Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.
Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Prevederi

1. Site-ul www.dianacaramaci.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D

2. www.dianacaramaci.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.

3. Intreg continutul site-ului dianacaramaci.ro este proprietatea ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

4. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D

5. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D.

6. ATELIER DIANA CARAMACI SRL-D nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

7. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

8. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.dianacaramaci.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

9. În eventualitatea unui produs afișat cu un preț incorect datorită erorilor de tip tipografic, informațional, tehnic etc., dianacaramaci.ro își rezervă dreptul de a refuza / anula orice comandă pentru acel produs și va proceda în cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greșelii respective.

THE PRIVACY POLICY